Ξεχωρίζουν τέσσερα ειδικά παικτών στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Newsroom
Λι και Γουόκαπ
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό αναζητούν τον πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα των τελικών της Basket League.

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα κονταροχτυπηθούν στο κατάμεστο ΣΕΦ την Κυριακή το βράδυ (21:15) και οι «ερυθρόλευκοι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Δικαίως θα πει κανείς και οι λόγοι αντικατοπτρίζονται στη φετινή εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τη φετινή σεζόν είναι αήττητη εντός συνόρων, ενώ άγγιξε και την κατάκτηση της Euroleague παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ μέσα στη σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετά μπρος-πίσω με αλλαγές προπονητών και παικτών και ήταν η αρνητική έκπληξη στη Euroleague. Επίσης, στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος έφτασε τις 6 ήττες κάτι που είχε να συμβεί από το 1997.

Ένα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του φετινού Ολυμπιακού είναι ότι σουτάρει αμέτρητα τρίποντα κι έχει εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια. Over 9.5 εύστοχα τρίποντα του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.10.

Επίσης, το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ φέτος πρωταγωνιστεί σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και οι «πράσινοι» δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να τον σταματήσουν. Βεζένκοφ πρώτος σκόρερ του πρώτου τελικού σε απόδοση 1.90.

Ο Παναθηναϊκός του Χρήστου Σερέλη στη μετά Μπέικον εποχή έχει βγάλει πλέον στην πρώτη γραμμή τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά και θέλει στους τελικούς να δείξει ότι έχει θέση και στον Παναθηναϊκό του Αταμάν. Ο Γκριγκόνις στα τρία τελευταία ματς με το Περιστέρι είχε μέσο όρο πόντων 18,6 και είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Γκριγκόνις Over 14.5 πόντους σε απόδοση 2.25.

Παίκτης «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό είναι και ο Πάρις Λι. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» προέρχεται από κακές εμφανίσεις, όμως στα μεγάλα παιχνίδια δεν κρύβεται και θέλει να δώσει απαντήσεις. Λι Over 11.5 πόντους σε απόδοση 1.95.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα