Masterclass: Η Δώρα Παντέλη μαθαίνει τα μυστικά της σωστής τάπας από τον master Παναγιώτη Φασούλα

Newsroom
...
Η εκπομπή Masterclass by Dora Panteli powered by novibet κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube, με πρώτο master καλεσμένο τον θρυλικό Παναγιώτη Φασούλα.

Η εκπομπή που σκοπό της έχει να μας μάθει μπάσκετ μόλις έφτασε στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube. Kάθε επεισόδιο του Masterclass by Dora Panteli powered by novibet θα αποτελεί και ένα μάθημα μπασκετικής ιστορίας.

Στην πρεμιέρα του, λοιπόν, ο πρώτος master που βρέθηκε απέναντι από την Δώρα Παντέλη ήταν ο θρυλικός Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 1987 αποκάλυψε όλα τα μυστικά που έμαθε μέσα στα παρκέ και τον καθιέρωσαν ως έναν από τους κορυφαίους σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, ενώ όπως θυμήθηκε και μία ωραία ιστορία από ένα παιχνίδι που έπαιξαν αντίπαλοι το 1994.

Η συμβουλή μου στους ψηλούς είναι «πάντα να εκθέτουν στους κοντούς» είπε στη συνέχεια η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, ενώ αναρωτήθηκε «γιατί στο διάολο σουτάρουν τρίποντα οι ψηλοί».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, Δώρα Παντέλη και Παναγιώτης Φασούλας σηκώθηκαν όρθιοι, πήραν θέση κάτω από τη ρακέτα, με τον δεύτερο να εξηγεί τη σημασία του καλού σκριν. «Το σημαντικό είναι να έχεις ποικιλία στο σκριν».

....

Φυσικά, η συζήτηση πήγε και στις τάπες ή αλλιώς «φυστίκια» με τον Φασούλα να υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει μυστικό, είναι ταλέντο. Να το κάνεις στο κατάλληλο timing. Εγώ μόλις έπαιρναν την μπάλα πάντα έκανα ένα βηματάκι πίσω».

Αυτά κι άλλα πολλά στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Masterclass by Dora Panteli powered by novibet.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

 

Τελευταία Νέα