Μπάσκετ: Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από αγώνα ο Τάσος Μπαλάφας, παίκτης της ομάδας Αεροπορίας και του Πρωτέα Σχηματαρίου

Newsroom
Ο Τάσος Μπαλάφας στον πρωτέα Σχηματαρίου
Θλίψη σκορπά στο εγχώριο μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Τάσου Μπαλάφα. Ο αθλητής του Πρωτέα Σχηματαρίου και της ομάδας Αεροπορίας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από αγώνα.

Ο θάνατος του Τάσου Μπαλάφα σε ηλικία μόλις 42 ετών σκορπίζει θλίψη στον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Ο παίκτης του Πρωτέα Σχηματαρίου άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης (21/03) έπειτα από το τέλος του αγώνα με την ομάδα Αεροπορίας.

Εκείνος έχασε τις αισθήσεις του στο χώρο των αποδυτηρίων, όπου βρέθηκε και από την γυναίκα του -άλλοτε μπασκετμπολίστρια- Ελένη Ευμορφοπούλου. Παρότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο γιατρός του αγώνα επιχείρησε να τον επαναφέρει με απινιδωτή, ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα.

Ο Τάσος Μπαλάφας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα