Το Trace ‘n Chase και το Make-A-Wish συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής του Κωνσταντίνου να δει live έναν αγώνα NBA!

Newsroom
....
Ο 17χρονος Κωνσταντίνος, παιδί ευχής του Make-A-Wish Ελλάδος, είδε το μεγαλύτερο του όνειρο να πραγματοποιείται και ταξίδεψε στο Παρίσι, για να δει έναν αγώνα ΝΒΑ από κοντά.

Ο Κωνσταντίνος, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, είναι με μια μπάλα του μπάσκετ στα χέρια και όπως εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη, το όνειρο του ήταν να δει έναν αγώνα ΝΒΑ από κοντά.

Η πανδημία του covid έκανε το όνειρο αυτό να μοιάζει άπιαστο, καθώς οι γιατροί είχαν αναστείλει όλα τα ταξίδια για τα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Για τις νεράιδες και τα ξωτικά, όμως, όλα είναι δυνατά! Με την υποστήριξη του Trace 'n Chase, του μεγαλύτερου hobby shop για trading cards & memorabilia στην Ευρώπη, ήταν αποφασισμένες να εκπληρώσουν την ευχή του Κωνσταντίνου.

....

Το ΝΒΑ επέστρεψε επιτέλους μετά από 3 χρόνια, στην Ευρώπη, καθώς ο φετινός αγώνας, ανάμεσα στους Chicago Bulls και τους Detroit Pistons, θα γινόταν στο Παρίσι και ο Κωνσταντίνος με την οικογένειά του δεν γινόταν να λείπουν από το 2ήμερο μπασκετικό πάρτι.

Το μοναδικό ταξίδι ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εκεί όπου ο Ευθύμης Ρεντζιάς, NBA Ambassador, έκανε έκπληξη στον Κωνσταντίνο και του παρέδωσε τα courtside εισιτήρια για το μεγάλο αγώνα.

Μετά τις βόλτες στα αξιοθέατα στο Παρίσι, ήρθε η ώρα για... μπάσκετ!

....

Οι θέσεις του Κωνσταντίνου και της οικογένειάς του ήταν δίπλα στο παρκέ και η ευχή του Κωνσταντίνου πήρε... άλλες διαστάσεις. Ο Magic Johnson, ο Victor Wembanyama, αλλά και ο Gerard Pique βρίσκονταν σε απόσταση ανάσας, ενώ ο Γάλλος βετεράνος ΝΒΑer, o Joakim Noah, το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ζήτησε από τον 17χρονο τη φανέλα της ομάδας του.

Καμιά φορά, όταν η βαθύτερη ευχή σου εκπληρώνεται, μοιάζει με… όνειρο!

To Trace 'n Chase, πιστό στο όραμά του, δεσμεύεται ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο οργανισμούς με τόσο ουσιαστικό έργο όπως το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η υποστήριξη του στην εκπλήρωση της ευχής του Κωνσταντίνου, θα είναι μόνο η αρχή.

Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να βοηθάς ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια να ζήσει το όνειρο του, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από ένα ζεστό χαμόγελο και δυο μάτια γεμάτα ενθουσιασμό και προσμονή.

....

Ραντεβού στο "NBA in Europe" του 2024!