H «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού κλείνει με super προσφορά*

Newsroom
H «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού κλείνει με super προσφορά*
Ακόμη ένα βήμα για να κλειδώσει την κορυφή στην κανονική διάρκεια θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Φενέρμπαχτσε επιστρέφουν στο ΣΕΦ για να κλείσουν τη «διαβολοβδομάδα». Απέναντί τους θα βρουν την περσινή πρωταθλήτρια Εφές (21.00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για να φτάσει στο 15-7 έκανε «show» από τα 6.75 στην Κωνσταντινούπολη. Οι Κάναν (6/9), Παπανικολάου (3/3), Μακίσικ (3/5), Λαρεντζάκης (2/3) και Γουόκαπ (2/5) ήταν εξαιρετικοί πίσω από τη γραμμή των τριπόντων με τον Ολυμπιακό να κλείνει το ματς με ποσοστό 59%, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να φύγει νικητής (93-73).

Για την Εφές τα περιθώρια στενεύουν σημαντικά. Η ομάδα του Αταμάν την περασμένη Τετάρτη επικράτησε (80-70) κόντρα στη Ζαλγκίρις, ωστόσο, το 11-11 δεν της επιτρέπει να χαλαρώσει αν θέλει να μπει στην οκτάδα.

Η Novibet στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της και θέλοντας να προσφέρει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, λανσάρει μία μοναδική προσφορά* για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού! Η προσφορά* θα είναι διαθέσιμη έως την Παρασκευή στις 21:00 (03/02).

Super προσφορά* για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
 

Τελευταία Νέα