Παναθηναϊκός: Κανονικά Μπέικον και Γκουντάιτις κόντρα στον Ιωνικό

Παναθηναϊκός: Κανονικά Μπέικον και Γκουντάιτις κόντρα στον Ιωνικό

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κανονικά Μπέικον και Γκουντάιτις κόντρα στον Ιωνικό

bet365

Οι Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό Νικαίας για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Μπορεί η συμμετοχή των Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις να ήταν αμφίβολη για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό του ΟΑΚΑ ωστόσο αμφότεροι θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς γι' αυτό το ματς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε δεχθεί ένα χτύπημα στην τελευταία αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις ωστόσο δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρό ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή από την αναμέτρηση της Basket League. Αντίστοιχα, ο Λιθουανός σέντερ είχε πρόβλημα στον αχίλλειο αλλά και εκείνος θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτό το ματς.

Αντίθετα είναι εκτός οι τραυματίες Πονίτκα, Μαντζούκας, Μποχωρίδης, όπως επίσης και ο Γκριγκόνις ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι ο Ράντονιτς έχει στην διάθεσή του, τους Π. Καλαϊτζάκη, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννη, Γουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκη, Σαμοντούροβ, Αβδάλα, Μπέικον, Χουγκάζ και Γκουντάιτις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα