Μια τεράστια «αγκαλιά» στα Μελίσσια με σπουδαίες μπασκετικές προσωπικότητες

Newsroom
Μια τεράστια «αγκαλιά» στα Μελίσσια με σπουδαίες μπασκετικές προσωπικότητες

bet365

Μια ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο ΚΑΟ Μελισσίων με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» και συνδιοργάνωσαν ο ΚΑΟ Μελισσίων με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Σπουδαία ονόματα που τίμησαν τη γαλανόλευκη όπως Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Νίκος Οικονόμου, ο Δήμος Ντικούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής κοντραρίστηκαν με την ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενισχύοντας το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγκαλιά».

Ξεχωριστό ήταν και το ματς που έγινε πριν την έναρξη της παραπάνω αναμέτρησης. Προηγήθηκε ματς επίδειξης με μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ και Α.Σ. Κινητικά Αναπήρων Αμαρουσίου.

η

Το έργο της «Αγκαλιάς»

Η «Αγκαλιά» παρέχει υπηρεσίες φροντίδας (συμβουλευτική-ψυχολογική-υλική υποστήριξη, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα) εντελώς δωρεάν και προσπαθεί να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις, ώστε αφενός η έγκυος να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, υγιεινή και αξιοπρέπεια και αφετέρου το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα