Δωρεάν μετακίνηση και είσοδος για τα παιδιά στο 25o All Star Game

Newsroom
Δωρεάν μετακίνηση και είσοδος για τα παιδιά στο 25o All Star Game

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε δωρεάν μετακίνηση και είσοδο για τα παιδιά και τους εφήβους στο 25o All Star Game, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (17-18/12).

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το 25ο All Star Game το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου ενώ η μετακίνηση και η είσοδος για τα παιδιά και τους εφήβους θα είναι δωρεάν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ προσφέρουν δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν και είσοδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδειών του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» τις δύο ημέρες διεξαγωγής του 25ου All Star Game για παιδιά Δημοτικού από Δ’ τάξη, Γυμνασίου και Λυκείου, όπως, επίσης αθλήτριες και αθλητές ακαδημιών αθλητικών σωματείων, καθώς και ομάδων παιδικών, εφηβικών, νεανίδων και κορασίδων.

Για τα παιδιά δημοτικού και ακαδημιών συμπεριλαμβάνεται συνοδεία από τους γονείς. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η δράση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 και την Κυριακή 18/12 στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00. Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να αποστέλουν ονομαστικές καταστάσεις και τηλέφωνο επικοινωνίας υπευθύνου στα email [email protected] , [email protected] καθώς και να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό του κ. Κώστα Αλεξανδρίδη 6975888708.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά στο ΟΑΚΑ για την γιορτή του μπάσκετ»!

 

Τελευταία Νέα