FIBA: «Το... φάντασμα του Σχορτσανίτη περιφέρεται ακόμη στη Σαϊτάμα»!

FIBA: «Το... φάντασμα του Σχορτσανίτη περιφέρεται ακόμη στη Σαϊτάμα»!

Newsroom
FIBA: «Το... φάντασμα του Σχορτσανίτη περιφέρεται ακόμη στη Σαϊτάμα»!

bet365

Η FIBA «θυμήθηκε» τη μεγάλη εμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον μυθικό ημιτελικό της Σαϊτάμα, εκεί όπου η Εθνική φόρτωσε με 101 πόντους το καλάθι των Αμερικανών και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ με την Ισπανία.

Εκείνη η νίκη της Ελλάδας επί της Team USA στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Σαϊτάμα χαρακτηρίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ως «το μεγαλύτερο σοκ της διοργάνωσης».

Η ελληνική ομάδα έπαιξε το απόλυτο μπάσκετ και υπέταξε τους Αμερικανούς, χορεύοντας συρτάκι στο κέντρο του γηπέδου την ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονι και ο Ντουέιν Γουέιντ κοιτούσαν σαστισμένοι.

Όσον αφορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο βετεράνος σέντερ έκανε... πλάκα στον Ντουάιτ Χάουαρντ και τους αντίπαλους ψηλούς, σημειώνοντας 14 πόντους. Η FIBA θυμήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 τη μεγάλη εμφάνιση του Σόφο, αναφέροντας στο Twitter: «Φήμες λένε πως το φάντασμα του Baby Shaq ακόμη περιφέρεται στη Σαϊτάμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα