Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 22χρονος πρώην παίκτης του Πανναξιακού

Newsroom
Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 22χρονος πρώην παίκτης του Πανναξιακού

bet365

Απέραντη θλίψη στον Πανναξιακό και στο ελληνικό μπάσκετ, αφού ο 22χρονος Ευριπίδης Κουνάδης έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο.

Στη θλίψη βυθίστηκε ο σύλλογος του Πανναξιακού και το ελληνικό μπάσκετ, αφού ένα 22χρονο παιδί έφυγε από τη ζωή. Ο πρώην παίκτης της ομάδας της Νάξου, Ευριπίδης Κουνάδης χάθηκε άδικα μετά από τροχαίο και ο σύλλογος του τον αποχαιρέτησε, στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Τα όσα αναφέρει ο Πανναξιακός

O Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του Πανναξιακού ΑΟΚ εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του νεαρού Ευριπίδη Κουνάδη.

Ο Ευριπίδης που τίμησε το σωματείο μας αγωνιζόμενος τόσο για αυτό όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα του Πανναξιακού μας, αποτέλεσε ένα παιδί ευγενικό με ηθικές αρχές και πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έτσι και θα τον θυμόμαστε πάντα!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό παράδεισο Ευριπίδη στη γειτονιά των Αγγέλων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα