Ξεκινάει η Euroleague με Παναθηναϊκό για playoffs και Ρεάλ Μαδρίτης εκτός Final 4

Newsroom
Ξεκινάει η Euroleague με Παναθηναϊκό για playoffs και Ρεάλ Μαδρίτης εκτός Final 4
Η Euroleague ετοιμάζεται να κάνει τζάμπολ, αλλά η Stoiximan το έχει κάνει με τα μακροχρόνια στοιχήματά της.

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την έναρξη της νέας σεζόν στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση, με το πρώτο τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Πέμπτη, στις 6 Οκτωβρίου. Κάτι που σημαίνει οτι είναι ο καλύτερος καιρός για να μπείτε στα μακροχρόνια στοιχήματα της Stoiximan για την Euroleague και να κάνετε τις προβλέψεις σας.

Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα που προέρχεται από μία κακή χρονιά, θέλει να δείξει πως επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας, έχοντας ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο. Άρα, το 4.20 που δίνει η Stoiximan για την είσοδό του στα playoffs αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Αντιθέτως, στην κατηγορία των ομάδων που δεν θα πάνε στο Final Four, έχει ενδιαφέρον να δούμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και για πολλούς θα αποτελέσει έκπληξη, το ενδεχόμενο να μην πάει στην τελική φάση της διοργάνωσης που πληρώνει 3.15 από την Stoiximan δεν περνάει απαρατήρητο.

Τελευταία η Ζαλγκίρις

Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η Ζαλγκίρις είναι η πιο αδύναμη ομάδα φέτος. Κάτι που σημαίνει οτι θα πρέπει να τσεκάρουμε την απόδοσή της στο να τερματίσει ουραγός στην βαθμολογία. Το 3.70 της Stoiximan είναι άξιο επιλογής.

Τέλος, όσον αφορά τις νίκες που θα κάνουν οι ομάδες στην εφετινή Euroleague, εκεί πρέπει να δούμε την Μπάγερν. Το over 13.5 που δίνει η Stoiximan με απόδοση 2.10, αξίζει την επιλογή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Τελευταία Νέα