Παρασκευοπούλου: «Να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνέχεια»

Παρασκευοπούλου: «Να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνέχεια»

Newsroom
Παρασκευοπούλου: «Να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνέχεια»

bet365

Η Αριστέα Παρασκευοπούλου μίλησε για την ήττα της Εθνικής Κορασίδων από την Ισπανία στα προημιτελικά και τον αποκλεισμό της ομάδα από τη συνέχεια του Eurobasket.

Πρωταρχικός στόχος της Εθνικής ομάδας ήταν η παραμονή στην Α' Κατηγορία του Eurobasket. Από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε, άρχισε να... ανοίγει και η όρεξη των Κορασίδων οι οποίες ωστόσο λύγισαν στην ανωτερότητα της Ισπανίας.

«Στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μέσα στον αγώνα και παλεύαμε για το καλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη, δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς και η Ισπανία πήρε διαφορά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου για την προσπάθεια. Δείξαμε καλό πρόσωπο, βγάλαμε πάθος και ψυχή», ήταν τα λόγια της Αριστέας Παρασκευοπούλου.

Φυσικά υπάρχει και συνέχεια για την Εθνική Κορασίδων που δεν είναι άλλη από ένα καλό πλασάρισμα στην οκτάδα. «Τον αρχικό μας στόχο τον που ήταν η παραμονή στην Α΄Κατηγορία τον έχουμε πετύχει και γρήγορα. Θέλουμε να μείνουμε δυνατές και ενωμένες και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνεχεία».

Η Εθνική Κορασίδων όπως και όλες οι ομάδες αύριο Πέμπτη (25/8) θα έχουν το ρεπό τους με την Παρασκευοπούλου να τονίζει. «Έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να μαζέψουμε δυνάμεις και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για τους δύο τελευταίους αγώνες. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας και ξεκινήσουμε την δουλειά για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα