Milwaukee is calling: Αυτά είναι τα μοναδικά έπαθλα του 2on2 StreetBall - Bring Your Bro!

Milwaukee is calling: Αυτά είναι τα μοναδικά έπαθλα του 2on2 StreetBall - Bring Your Bro!

Milwaukee is calling: Αυτά είναι τα μοναδικά έπαθλα του 2on2 StreetBall - Bring Your Bro!
Το 1ο 2on2 StreetBall - Bring Your Bro από την UPGR8 και το Giant Heart σού δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς στο Μιλγουόκι για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τρομερές μπασκετικές «μάχες» και πλούσια δώρα!

Το 1ο 2on2 StreetBall - Bring Your Bro από την UPGR8 και το Giant Heart, την πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Novibet, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta, έρχεται το διήμερο 23-24 Ιουλίου για να βάλει... φωτιά στα ανοιχτά γήπεδα των οδών Μηλέων & Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους (δίπλα από τη ΓΑΔΑ).

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει και πλέον φτάνει η στιγμή που 64 ομάδες θα αγωνιστούν, με στόχο να φτάσουν στο... Μιλγουόκι!

Ναι, καλά διαβάσατε! Η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια του πρώτου 2on2 StreetBall - Bring Your Bro τουρνουά θα κερδίσει ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να απολαύσει από κοντά έναν αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Φανταστικά δώρα, όμως, υπάρχουν και για τους υπόλοιπους. Το ζευγάρι που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση θα κερδίσει δύο PlayStation 5 μαζί με το λατρεμένο παιχνίδι ΝΒΑ 2Κ, ενώ αυτοί που θα καταλήξουν στην τρίτη θέση του τουρνουά θα πάρουν από μία υπογεγραμμένη φανέλα του "Greek Freak".

Και το Bros Challenge δίνει δώρα!

Την Κυριακή 24/07, πριν την τελική φάση των «8», οι δύο παίκτες της κάθε ομάδας, θα διαγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό Challenge σκοραρίσματος.

Οι δύο συμπαίκτες θα πρέπει μέσα σε 1 λεπτό να σκοράρουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν, από τις 4 οριοθετημένες θέσεις που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο παίκτες της κάθε ομάδας θα συνεργάζονται, καθώς ο ένας θα είναι αυτός που θα παίρνει την προσπάθεια για το σουτ και ο άλλος θα μαζεύει τα ριμπάουντ και θα δίνει πάσα μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια.

Οι 2 ομάδες, από τις 8, που θα επιτύχουν το μεγαλύτερο σκορ, θα διαγωνιστούν στην τελική φάση, ώστε να διεκδικήσουν 1 Ζευγάρι παπούτσια Zoom Freak και μια φανέλα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα