Γίνε ο βασιλιάς του StreetBall και κέρδισε ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι

Newsroom
Γίνε ο βασιλιάς του StreetBall και κέρδισε ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι
Πάρε μέρος στο 1ο τουρνουά 2on2 Streetball – Bring Your Bro στην Ελλάδα, που φέρνει η UPGR8 και το GiANT Heart, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta.gr, και δες από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Εμπνευσμένο από τα ανοιχτά γήπεδα της Αμερικής, τις μάχες σώμα με σώμα, τις εντυπωσιακές ντρίμπλες και τα θεαματικά καλάθια, το Bring Your Bro, το πρώτο 2on2 StreetBall που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την UPGR8 και το GiANT Heart, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta.gr, έρχεται για να σε κάνει να ξεχάσεις τα όσα ήξερες για τα μπασκετικά τουρνουά.

Σε αυτή τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Ιουλίου στα γηπεδάκια που βρίσκονται στη Μηλεών και Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους (ακριβώς πίσω από το μετρό Αμπελοκήπων και δίπλα στη ΓΑΔΑ) θα υπάρχει ένταση, ταχύτητα και θέαμα. Η φιλοσοφία του Bring Your Bro άλλωστε είναι ο υψηλός ανταγωνισμός, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια κάποιος παίκτης να «κρυφτεί» πίσω από τους συμπαίκτες του, όπως μπορεί εύκολα να γίνει σε άλλα τουρνουά, όπου οι ομάδες απαρτίζονται από περισσότερους παίκτες.

...

Αν υπάρχουν λόγοι να πάρεις μέρος; Φυσικά. Και είναι πολλοί. Εμείς απλά σου μαζέψαμε τους πέντε βασικότερους για να «τρέξεις» να στείλεις τη συμμετοχή σου.

1. Είναι το πρώτο 2on2 StreetBall τουρνουά στην Ελλάδα

Ο τίτλος του κορυφαίου StreetBaller στη χώρα είναι από μόνος του τιμητικός. Γίνεται ακόμη πιο σημαντικός, όμως, αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι θα είναι και ο μοναδικός που έχει δοθεί, αφού το Bring Your Bro αποτελεί το πρώτο 2on2 StreetBall που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

2. Παίζεις για ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι

Καλοί οι τίτλοι, αλλά στην τελική όλοι παίζουμε για το μεγάλο έπαθλο. Και στο Bring Your Bro, αυτό θα είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να σκεφτεί ένας άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ. Η νικήτρια ομάδα, λοιπόν, θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει μέχρι το Μιλγουόκι, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς. Ένα έπαθλο για το οποίο αξίζει να παλέψεις στο τουρνουά.

3. Η Δώρα Παντέλη θα είναι η οικοδέσποινα

Εκτός από σπουδαία δώρα, θα υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν από μπάσκετ στο Bring Your Bro. Yπάρχει άραγε πιο κατάλληλη οικοδέσποινα για το πρώτο 2on2 StreetBall της χώρας από την αθλήτρια και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη; Εκτός από το μικρόφωνο, είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να πιάνει και τη μπάλα για μερικά σουτάκια. Το έχει άλλωστε.

4. Θα καρφώσεις στα ανανεωμένα γηπεδάκια των Αμπελοκήπων

Ένα διήμερο με δυνατές συγκινήσεις, πολλά καλάθια, μουσική και πλούσια δώρα. Αυτό περιμένει όλους όσους θα πάρουν μέρος στο Bring Your Bro, το οποίο θα διεξαχθεί στα ανανεωμένα γηπεδάκια που βρίσκονται Μηλεών & Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους (ακριβώς πίσω από το μετρό Αμπελοκήπων και δίπλα από τη ΓΑΔΑ), τα οποία έχουν αύρα από NBA, καθώς η νέα τους εικόνα είναι επηρεασμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

5. Είναι υπόθεση κολλητών

Παίρνεις τον κολλητό σου και προσπαθείτε να γίνετε οι κυρίαρχοι του γηπέδου, φτάνοντας στην κορυφή. Σε μισό γήπεδο μπάσκετ, προσπαθείτε να σκοράρετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, απέναντι σε πιεστική άμυνα. Κάθε φορά που θα ακούτε τον ήχο που θα κάνει η μπάλα, όταν θα μπαίνει στο μεταλλικό διχτάκι, είναι δεδομένο ότι θα ξεχνάτε την όποια κούραση. Η χαρά της νίκης παρέα με τον κολλητό σου άλλωστε, θα σας προσφέρει το πιο έντονο συναίσθημα ικανοποίησης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι και οι πόντοι είναι σημαντικοί, οπότε φροντίστε να κρατάτε ψηλά το σκορ σας, ακόμα και στις ήττες. Ακόμα και ο ένας πόντος μπορεί να είναι αρκετός, για να συνεχίσετε στο τουρνουά.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή

Το Bring Your Bro είναι ανοιχτό για όλους. Τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, ενεργοί ή παλαίμαχοι, οι οποίοι επιθυμούν να αναμετρηθούν σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, τώρα μπορούν να τα καταφέρουν. Μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά, τους δίνεται η δυνατότητα να αναβιώσουν στιγμές από την παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν όλες αυτές τις μαγικές στιγμές που έζησαν παίζοντας μπάσκετ.

Οι 4 πρώτες ομάδες έχουν ήδη κλείσει! Μπορείτε τώρα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις 64 ομάδες που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο των καλύτερων Streetballers της χώρας και μοναδικά έπαθλα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για ηλικίες 18+ και θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας επί όλων των έγκυρων συμμετοχών. Για τη δήλωση συμμετοχής, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Τι περιμένεις;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα μαζί με τον Bro σου και μπορεί να γίνετε οι πρώτοι StreetΒallers της Ελλάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα