Λάμψη από τον Πρίντεζη και τους καλεσμένους του στη Σύρο (vids)

Newsroom
Λάμψη από τον Πρίντεζη και τους καλεσμένους του στη Σύρο (vids)

bet365

Η Σύρος έγινε το επίκεντρο του μπάσκετ και το Gazzetta είδε τον Γιώργο Πρίντεζη και τους προσκεκλημένους του να δίνουν ξεχωριστή λάμψη στο Aegeanball Festival.

Αποστολή στη Σύρο: Γ. Κούβαρης, Γ. Σταυρουλάκης

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήθελε να συνδέσει την αγάπη του για τον τόπο του, τη Σύρο με το πάθος του για το μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα και στα δυο!

Το Aegeanball Festival επέστρεψε φέτος έπειτα από τρία χρόνια, φιλοξενώντας τους φίλους, τους άλλοτε συμπαίκτες και αντιπάλους του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, με την Ερμούπολη να γίνεται επίκεντρο του μπάσκετ, φιλοξενώντας σπουδαία ονόματα.

Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Λευτέρης Πετρούνιας, Σάσα Βεζένκοβ, Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Γκίκας και Μιχάλης Λούντζης έβαλαν τα σορτσάκια τους και συμμετείχαν στο πολύ όμορφο event που έλαβε χώρα στο γήπεδο που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο.

Ο Διαμαντίδης έβαλε ξανά την πράσινη φανέλα με το νούμερο 13, την Μαρία Μπεκατώρου να στήνεται στις βολές και τον Πρίντεζη να αποδίδει τα... χαμένα πεταχτάρια στα μελτέμια!

Δεκάδες φίλοι του μπάσκετ γέμισαν τις εξέδρες γύρω από το γήπεδο, με τη Βασιλική Μιλλούση να κλέβει την παράσταση κατά την είσοδό της. Παρών στις εξέδρες και ο πρώην GM του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές ενώ ο Τζο Αρλάουκας αποκάλυψε την ατάκα του Πρίντεζη έπειτα από το video που έγινε viral στο Final 4.

Η ομάδα των Χρυσικόπουλου, Γκίκα, Σωτηρίου και Πετρούνια αναδείχτηκε νικήτρια ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Βασίλιε Μίτσιτς αναμένονται την Κυριακή 10/7 στο νησί, με τον «Πριντ» να σχολιάζει με... γλαφυρό τρόπο την άφιξη του Σέρβου.

Ραντεβού την Κυριακή για το μεγάλο φινάλε του σπουδαίου τουρνουά 3on3.

 

Τελευταία Νέα