Βεζένκοβ: «Αφήνουμε πίσω την καλή σεζόν και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη» (vids)

Βεζένκοβ: «Αφήνουμε πίσω την καλή σεζόν και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη» (vids)

Newsroom
Βεζένκοβ: «Αφήνουμε πίσω την καλή σεζόν και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη» (vids)

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν ήθελε να απαντήσει σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του ωστόσο ανέφερε με νόημα ότι... ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Αν μη τι άλλο ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας στον χώρο του μπάσκετ και δη όσον αφορά τον Ολυμπιακό είναι ο Σάσα Βεζένκοβ και το ενδιαφέρον που προέκυψε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος έδωσε κανονικά το «παρών» στη Σύρο για το «AegeanBBall Festival» του Γιώργου Πρίντεζη και όπως ήταν λογικό και επόμενο ρωτήθηκε για το μέλλον του. Όμως δεν έδωσε σαφή απάντηση: «Είμαστε εδώ για τον Γιώργο. Ας περάσουμε καλά. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Ήρθα να περάσω καλά να δω τους φίλους μου. Ελπίζω όλος ο κόσμος να περάσει καλά» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Βεζένκοβ.

Παρόλα αυτά νωρίτερα όταν μίλησε για τη σεζόν που προηγήθηκε όπου αναδείχθηκε MVP της Basket League, είχε αναφέρει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά χωρίς ομαδικές επιτυχίες δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί. Σίγουρα όπως κλείσαμε τη σεζόν ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη».

Όσο για το τουρνουά στη Σύρο; «Είναι πάρα πολύ όμορφο που βλέπουμε κόσμο στις εξέδρες και είναι γεμάτο το γήπεδο Βλέπουμε μικρά παιδιά, το αγωνιστικό είναι το λιγότερο. Βλεπουμε φίλους που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά νιώθω και εγώ πάρα πολύ όμορφα που είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής.»

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα