Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς: Άφησε υπόνοιες πως δε θα βρεθεί στο EuroBasket

Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς: Άφησε υπόνοιες πως δε θα βρεθεί στο EuroBasket

Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς: Άφησε υπόνοιες πως δε θα βρεθεί στο EuroBasket

bet365

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς το πιθανότερο είναι πως δε θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του στο προσεχές EuroBasket.

Τα προβλήματα στην Κροατία δεν έχουν τελειωμό, μετά τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήδη ο Άτσο Πέτροβιτς έκανε λόγο για την προσπάθεια που γίνεται να απομακρυνθεί ο Ράτζα από την ομοσπονδία, ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς άφησε υπόνοιες πως δε θα βρεθεί στο προσεχές EuroBasket (1-18 Σεπτεμβρίου).

Ο Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στην εξέλιξη των νεαρότερων παικτών, όπως του Ζούμπατς, του Χεζόνια και του Πρκάτσιν. «Σκέφτηκα ότι θα έρθουμε μαζί και θα παίξουμε δύο καλά παιχνίδια. 'Ηξερα ότι θα είναι δύσκολο κόντρα στη Σλοβενία γιατί επέστρεψε και ο Γκόραν Ντράγκιτς, όμως ήμουν πεπεισμένος πως παρά τα προβλήματα μετά την ήττα μας θα κερδίσουμε τους Φινλανδούς».

Όσον αφορά το EuroBasket, ο Μπογκντάνοβιτς τόνισε στα μέσα της χώρας του πως χρειάζεται πλήρης επαναφορά και όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμος, η απάντησή του ήταν «μένει να δούμε ποιος θα είναι εκεί». Θυμίζουμε πως η Κροατία βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, μαζί με την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Εσθονία!

Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως ο 33χρονος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, αφού όπως δήλωσε θα έχει μεγαλώσει αρκετά έως ότου έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή το επόμενο Παγκόσμιο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ως τότε.

@Photo credits: FIBA
 

Τελευταία Νέα