Φιλίπ Πετρούσεφ: Θα αγωνιστεί στο Summer League με τους 76ers

Φιλίπ Πετρούσεφ: Θα αγωνιστεί στο Summer League με τους 76ers

Newsroom
Φιλίπ Πετρούσεφ: Θα αγωνιστεί στο Summer League με τους 76ers

bet365

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα έχει μία ευκαιρία να μετρήσει τις δυνατότητές του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς θα βρεθεί στο ρόστερ των Φιλαδέλφεια 76ers για το Summer League του Λας Βέγκας.

Μπορεί η σεζόν του στην Εφές Αναντολού να του απέφερε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο ο Φιλίπ Πετρούσεφ δε βγήκε κερδισμένος, καθώς δε βρήκε χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος είναι πλέον free agent αφού αποδεσμεύτηκε από τους Τούρκους και θα δοκιμάσει την τύχη του στο Summer League του Λας Βέγκας με την ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ers, οι οποίοι τον είχαν διαλέξει στο νούμερο 50 του περσινού draft.

Ο Πετρούσεφ που συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό, καθώς η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους «πρασίνους» μετά και την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς, θα αγωνιστεί από τις 7 έως τις 17 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, παρέα με τους Αϊζάια Τζο, Πολ Ριντ και Τσαρλς Μπάσι. Οι τρεις αυτοί βρήκαν χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν με τους Σίξερς και θα προσπαθήσουν να επιβραβευτούν με κάτι περισσότερο από τα μη εγγυημένα συμβόλαια που έχουν στην κατοχή τους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Τελευταία Νέα