Παναθηναϊκός - Ηράκλειο 68-42: Νικηφόρα πρεμιέρα οι «πράσινοι» με... λάμψη Αβδάλα

Παναθηναϊκός - Ηράκλειο 68-42: Νικηφόρα πρεμιέρα οι «πράσινοι» με... λάμψη Αβδάλα

Newsroom
Παναθηναϊκός - Ηράκλειο 68-42: Νικηφόρα πρεμιέρα οι «πράσινοι» με... λάμψη Αβδάλα

bet365

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε του Ηρακλείου με 68-42. Κορυφαίος ο Νεοκλής Αβδάλας.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τους παίδες του Παναθηναϊκού που επικράτησαν με 68-42 του Ηρακλείου στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο διψήφια διαφορά και την ανέβασαν μέχρι τους 20 πόντους. Στη συνέχεια διατήρησαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα, καθώς ο Γιάννης Σιούτης δοκίμασε διάφορα σχήματα, ενώ στο τέλος πήγε στο +26 (68-42). Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κουγιουμουτζή των Κρητικών στο μέσο της τρίτης περιόδου.

Δεκάλεπτα: 21-10, 39-20, 52-33, 68-42

Διαιτητές: Ξέρας-Αγραφιώτης

Παναθηναϊκός (Σιούτης): Κωνσταντινίδης, Ζερβός 14, Ευαγγελίου, Κουστένης 12(1), Αδαμόπουλος 7, Αβδάλας 17(1), Ρημαγμός 4, Αθανασόπουλος 8(1), Βλάσσης, Παναγιωτόπουλος 2, Μπίνης 2, Ντάψης 2.

Ηράκλειο (Μακράκης): Μακράκης, Σπινθουράκης 2, Κουγιουμουτζής 9, Κανατάκης 4, Γενιτσαρίδης 18(2τρ, 16ρ.), Σαραντουλάκης, Τέιλορ, Βασιλάκης 5(1), Τζώρτζης, Σαβουλίδης, Μουλιανιτάκης, Μουτάφης 4.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα::

Δηλώσεις:

Γιάννης Σιούτης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Ηταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, που είναι πάντα ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι είχαμε καλή απόδοση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους αντιπάλους. Ελπίζω να έχουμε την ίδια συνέχεια»

Δημήτρης Ζερβός (παίκτης Παναθηναϊκού): «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για την αρχή του τουρνουά. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι βελτιώνοντας κάποιες λεπτομέρειες, με στόχο τον τίτλο».

Θόδωρος Γενιτσαρίδης (παίκτης Ηρακλείου): «Κάναμε μια καλή προσπάθεια. Συγχαρητηρια στον αντίπαλο για τη νίκη. Πάμε για τον επόμενο αγώνα»

Γιάννης Μακράκης (προπονητής Ηρακλείου): «Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το άγχος και η αστοχία δεν μας επέτρεψαν να είμαστε κοντά στο σκορ. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ευχόμαστε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κουγιουμτζίδη».

 

Τελευταία Νέα