Ο κόουτς Ρεμεντέλας στο ΟΠΑΠ Game Time για τον τρίτο τελικό της Basket League

Newsroom
Ο κόουτς Ρεμεντέλας στο ΟΠΑΠ Game Time για τον τρίτο τελικό της Basket League
Ο προπονητής που ανέβασε το Ψυχικό στην Α1 μιλάει για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η ώρα του τρίτου μεγάλου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έφτασε απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί έναν από τους μακροβιότερους προπονητές μπάσκετ όλων των εποχών στην Ελλάδα, τον Γιώργο Ρεμεντέλα.

Ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης του Ψυχικού αναλύει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, εξηγεί πού θα κριθεί και ποια ομάδα έχει το προβάδισμα. Με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο, ενώ αν επικρατήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ η σειρά θα οδηγηθεί σε τέταρτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς του Ψυχικού σχολιάζει επίσης τον τρίτο μικρό τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Λάρισα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πάτρα (17:00). Η Λάρισα προηγείται με 2-0 και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να πάρει την τρίτη θέση.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μιλά ακόμα για το πώς οδήγησε την ομάδα του Ψυχικού στην Α1 της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Τελευταία Νέα