H Kingbet επιστρέφει με μπάσκετ σε Ελλάδα και Ισπανία

Newsroom
H Kingbet επιστρέφει με μπάσκετ σε Ελλάδα και Ισπανία

bet365

Μπορεί από πλευράς όγκου το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα να μην είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά υπάρχουν ποιοτικές επιλογές που έχουν αξία.

Στον βασιλιά των σπορ διεξάγεται η μάχη της Νιου Ινγκλαντ-Ορλάντο στο MLS. Αμφότερες είναι ομάδες με πολύ καλές μονάδες επιθετικά, αλλά παρουσιάζονται απρόσεκτες στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Νιου Ινγκλαντ παρότι έχασε τον σκόρερ Μπούκσα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Λανς, μπόρεσε να κερδίσει εκτός έδρας το Κάνσας με 2-1. Προέρχεται από πέντε σερί G/G φτάνοντας τα οκτώ στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη το Ορλάντο λύγισε με 3-1 από το Ντάλας στον τελευταίο αγώνα του. Μετράει έξι G/G στα επτά πιο πρόσφατα. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν φέρει επτά διαδοχικά G/G μεταξύ τους δεν μπορούμε παρά να στραφούμε προς τη συγκεκριμένη επιλογή, η οποία κινείται στο 1.70.

Στο μπασκετικό πρόγραμμα διεξάγεται ο δεύτερος μικρός τελικός της Basket League Λάρισα-Προμηθέας. Καταιγιστικοί οι Λαρισαίοι στον πρώτο αγώνα, όπου έφτασαν στη νίκη με 89-78. Αυτό έφερε βαρύ πρόστιμο από τη διοίκηση των Πατρινών στους παίκτες στερώντας τους τις απολαβές ενός μήνα. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει αντίδραση από τον Προμηθέα, που έχει έμπειρη ομάδα, αλλά ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων είναι τεράστιος μετά τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά. Κακά τα ψέματα, σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες δεν δικαιολογείται ο άσος στα επίπεδα του 1.35. Αντιθέτως έχει αξία το over 156,5 στο 1.60 για μία μάχη που λογικά θα κινηθεί πάλι σε υψηλά επίπεδα από πλευράς παραγωγικότητας.

Στην Ισπανία διεξάγεται ο δεύτερος μπασκετικός τελικός Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Ηδη οι Μαδριλένοι έκαναν το μπρέικ στον πρώτο αγώνα φτάνοντας στο 88-75. Μάλιστα μπήκαν στην τελευταία περίοδο με μια διαφορά 23 πόντων η οποία μειώθηκε από τους Καταλανούς. Αυτή τη φορά περιμένουμε πολύ πιο πεισμωμένους τους γηπεδούχους και σαφέστατα πιο συγκεντρωμένους. Επιβάλλεται να παίξουν πιο επιθετική άμυνα και μπροστά στον κόσμο τους δύσκολα θα ηττηθούν και πάλι σε ένα clasico από την ομάδα του Λάσο. Πέρα από την ισοφάριση στη σειρά θέλουν να πάρουν και την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της φετινής Ευρωλίγκας. Ο απλός άσος είναι χαμηλός στο 1.45, αλλά από ημίχρονο ανεβαίνει στο αποδεκτό 1.90.

 

Τελευταία Νέα