Ερυθρός Αστέρας - Μέγκα 114-78: Φουλ και για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»

Ερυθρός Αστέρας - Μέγκα 114-78: Φουλ και για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»

Ερυθρός Αστέρας - Μέγκα 114-78: Φουλ και για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Μπορεί η Παρτίζαν να επέλεξε να μη συμμετάσχει στα playoffs της σερβικής Λίγκας, εντούτοις ο Ερυθρός Αστέρας εισήλθε σε αυτά με θεαματικό τρόπο, συντρίβοντας με 114-78 τη Μέγκα στους ημιτελικούς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πανεύκολα το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών των playoffs του σερβικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μέγκα και χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να προκριθεί στη τελική φάση, όπου ήδη περιμένει η FMP (πέρασε bye, αφού η Παρτίζαν δεν κατέβηκε).

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με 25 πόντους κι 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, σκοράροντας έξι φορές πίσω από τα 6.75μ σε εννέα απόπειρες. Από 'κει και πέρα, ο Όγκνιεν Ντόμπριτς πρόσθεσε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ από 14 πόντους σημείωσαν οι Χόλινς και Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος πλειμέικερ μάλιστα είχε κι 11 ασίστ σε 18 λεπτά δράσης.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Σαμσόν Ρουζέντσεφ τελείωσε με 16 πόντους κι 6 ριμπάουντ, με τον Μπόρισα Σίμαντιτς να είναι επίσης θετικός με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Το Game 2 θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/6), με το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς να θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του 22ου εθνικού πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Θυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος κυνηγά το... εγχώριο triple crown, έχει ήδη πανηγυρίσει φέτος τον τίτλο της ABA Liga, όπως και το κύπελλο Σερβίας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-15, 58-39, 89-56, 114-78.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα