Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

bet365

Ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς επιβεβαίωσε πως η αποθεραπεία του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μετά από την επέμβαση θα χρειαστεί τρεις μήνες με αποτέλεσμα να χάσει το EuroBasket.

Το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα του στερήσει τη συμμετοχή στο προσεχές EuroBasket, εκεί όπου η Σερβία θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία στον Δ' όμιλο του EuroBasket.

O Σέρβος γκαρντ των Χοκς θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις μήνες αποθεραπεία μετά από την επέμβαση και αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως εξήγησε ο γιατρός της εθνικής, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς με δηλώσεις του στο Sport Klub.

Φέτος ο Μπογκντάνοβιτς σημείωσε 15.1 πόντους με 36.8% στο τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.1 λάθος ανά 29.3 λεπτά συμμετοχής με την Ατλάντα ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Νίκολα Γιόκιτς σχετικά με την προοπτική συμμετοχή συμμετοχής του back-to-back MVP του ΝΒΑ στο EuroBasket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα