Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

Χάνει το EuroBasket ο Μπογκντάνοβιτς

bet365

Ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς επιβεβαίωσε πως η αποθεραπεία του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μετά από την επέμβαση θα χρειαστεί τρεις μήνες με αποτέλεσμα να χάσει το EuroBasket.

Το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα του στερήσει τη συμμετοχή στο προσεχές EuroBasket, εκεί όπου η Σερβία θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία στον Δ' όμιλο του EuroBasket.

O Σέρβος γκαρντ των Χοκς θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις μήνες αποθεραπεία μετά από την επέμβαση και αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως εξήγησε ο γιατρός της εθνικής, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς με δηλώσεις του στο Sport Klub.

Φέτος ο Μπογκντάνοβιτς σημείωσε 15.1 πόντους με 36.8% στο τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.1 λάθος ανά 29.3 λεπτά συμμετοχής με την Ατλάντα ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Νίκολα Γιόκιτς σχετικά με την προοπτική συμμετοχή συμμετοχής του back-to-back MVP του ΝΒΑ στο EuroBasket.

 

Τελευταία Νέα