H Kingbet έφτιαξε τριάδα με μπάσκετ, τένις και ποδόσφαιρο!

Newsroom
H Kingbet έφτιαξε τριάδα με μπάσκετ, τένις και ποδόσφαιρο!

bet365

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα σε όλα τα επίπεδα, αφού πέραν του ποδοσφαίρου υπάρχουν μεγάλες μάχες σε μπάσκετ και τένις.

Σκωτία – Ουκρανία

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για Σκωτία και Ουκρανία. Θα συγκρουστούν στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Μουντιάλ. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ουαλία για ένα εισιτήριο στα γήπεδα του Κατάρ. Στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα και ο ενθουσιασμός των Σκωτσέζων είναι τεράστιος. Συν τοις άλλοις η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα είναι σαφέστατα πιο έτοιμη έχοντας δώσει δύο πολύ ανταγωνιστικά φιλικά τον Μάρτιο. Εφερε ισάριθμες ισοπαλίες με Πολωνία (1-1) και Αυστρία (2-2) συμπληρώνοντας ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων.

Η Ουκρανία από την άλλη και μόνο που βρήκε τις αντοχές και την ψυχή να αγωνιστεί σημαίνει πολλά. Παραμένει η εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα, κάτι που έχει φέρει αγωνιστική απραξία για περίπου πέντε μήνες. Παράλληλα αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Το μομέντουμ και η έδρα αποτελούν σοβαρούς συμμάχους της Σκωτίας και είναι ικανοί να την οδηγήσουν στην πρόκριση. Ο άσος κινείται στα επίπεδα του 2.40.

Ολυμπιακός – Προμηθέας

Στο μπασκετικό κουπόνι ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς. Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο αγώνα φτάνοντας άνετα στο 116-73. Οι 116 πόντοι αποτελούν ρεκόρ συλλόγου για τους «ερυθρόλευκους» στη φετινή σεζόν και έδειξαν ξεκάθαρα τον τρόπο που θα προσεγγίσουν και το παιχνίδι στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας έχει πιάσει ταβάνι, σε μία τρομερά δύσκολη σεζόν, με ασταμάτητα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον κορωνοϊό. Θα παίξει ελεύθερα, αφού δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Το over 158,5 δείχνει να συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης στο 1.70.

Ρούμπλεφ – Τσίλιτς

Κλείνουμε με τένις και το σπουδαίο Ρολάν Γκαρός, το οποίο έχει φτάσει αισίως στα προημιτελικά. Οριακή μάχη ανάμεσα σε Ρούμπλεφ και Τσίλιτς. Συναντήθηκαν τον Γενάρη στο Αυστραλιανό Οπεν και ο Τσίλιτς επικράτησε με 3-1. Σίγουρα από πλευράς φυσικής κατάστασης ο Ρούμπλεφ υπερτερεί, αλλά το σερβίς του Κροάτη από την άλλη… σπάει κόκκαλα. Στον προηγούμενο γύρο δεν επέτρεψε ούτε ένα μπρέικ πόιντ στον Μεντβέντεφ, ενώ είχε το εντυπωσιακό 90% κερδισμένων πόντων από πρώτο σερβίς.

Και ο Ρούμπλεφ, όμως, συνεχίζει να κρατάει σε πολύ υψηλά επίπεδα τα ποσοστά κερδισμένων πόντων από θέση σερβίς. Αυτό λογικά θα οδηγήσει την αναμέτρηση σε λίγα μπρέικς και αυτομάτως αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε έστω ένα τάι μπρέικ στον αγώνα σε απόδοση 1.53. Τρεις επιλογές, λοιπόν, μία από κάθε άθλημα που μπορούν εκτός από μόνες τους να παιχτούν και ως παρολι.

 

Τελευταία Νέα