Ο Ιμπάκα θέλει να παίξει ξανά με την Ισπανία έπειτα από το 2014

Ο Ιμπάκα θέλει να παίξει ξανά με την Ισπανία έπειτα από το 2014

Ο Ιμπάκα θέλει να παίξει ξανά με την Ισπανία έπειτα από το 2014

bet365

Ο Σερζ Ιμπάκα έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Ισπανίας ενόψει EuroBasket με στόχο να αγωνιστεί ξανά με τη «ρόχα» για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια.

Ο Σερζ Ιμπάκα πολιτογραφήθηκε Ισπανός το 2011, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket εκείνης της χρονιάς που διεξήχθη στη Λιθουανία ενώ ήταν μέλος της «ρόχα» που αντιμετώπισε την Team USA στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο 32χρονος φόργουορντ-σέντερ έπαιξε για τελευταία φορά με την εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και όπως αναφέρει η Marca, επικοινώνησε με τη FEB θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει EuroBasket.

Ο Ιμπάκα, πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Ράπτορς το 2019 συναντήθηκε μεσούσης της σεζόν στις ΗΠΑ με τον τιμ μάνατζερ της εθνικής ομάδας, Κάρλος Χιμένεθ ενώ ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στη μέση. Φέτος μέτρησε 6.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 0.6 μπλοκ σε 54 συμμετοχές με τους Κλίπερς και τους Μπακς.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με την επιλογή του νατουραλιζέ που θα ενισχύσει τη «ρόχα» στο Πανευρωπαϊκό, καθώς οι Ίβηρες έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες για να δώσουν διαβατήριο στον Λορέντζο Μπράουν.

 

Τελευταία Νέα