Στη Λάρισα ο αγώνας της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα»

Στη Λάρισα ο αγώνας της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα»

bet365

Το γήπεδο της Νεάπολης στη Λάρισα θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στις 30 Ιουνίου.

Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην α' φάση των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στις 30 Ιουνίου κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία (σ.σ. η Λευκορωσία αποβλήθηκε μαζί με τη Ρωσία) και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης στη Λάρισα.

Οι μπασκετικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία συνεχίζονται με την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα (28/6-3/7) ενώ η Λάρισα θα φιλοξενήσει επίσης το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour.

Έτσι επηρεάζει την Εθνική η αποβολή της Λευκορωσίας

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Θεσσαλία θα γίνει το επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου με τρεις παράλληλες πολύ σημαντικές δράσεις να προδιαθέτουν για… πορτοκαλί πανδαισία.

Η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί στη Λάρισα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας στις 30 Ιουνίου, για τον τελευταίο της αγώνα της πρώτης φάσης των προκριματικών ομίλων του FIBA World Cup 2023.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα και το νέο κλειστό της πόλης, από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, προκειμένου να διεξαχθούν στην Περιφέρεια το ίδιο χρονικό διάστημα οι παράλληλες σημαντικές δράσεις του αθλήματος.

Η Λάρισα επίσης… περιμένοντας το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών, θα φιλοξενήσει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour, ένα από τα σημαντικά τουρνουά του θεσμού, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη FIBA και μετατρέπεται σε γιορτή του μπάσκετ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών όπου διεξάγεται».

 

Τελευταία Νέα