Ο Άδωνις Γεωργιάδης πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο του Παπάγου στην Α2 (vid)

Newsroom
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο του Παπάγου στην Α2 (vid)

bet365

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συμμετείχε ενεργά στην φιέστα ανόδου του Παπάγου στην Α2 και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να μην είναι κάτοικος Παπάγου, αλλά είναι φίλαθλος της ομάδας μπάσκετ της πόλης. Οι «Στρατηγοί» ανέβηκαν στην Α2 κατηγορία και χθες έστησαν μία γιορτή στο θρυλικό «Saloon».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν παρακολούθησε απλά τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Ραφήνας, αλλά συμμετείχε ενεργά στην φιέστα που ακολούθησε πανηγυρίζοντας με συνθήματα, κασκόλ και φορώντας το μπλουζάκι τίτλου. Λίγο αργότερα αποθέωσε τους πρωταγωνιστές λέγοντας σε προσωπικό του μήνυμα, «Βρέθηκα σήμερα στο θρυλικό “saloon”, όπου ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ γιόρτασε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β´Εθνικής και την άνοδο στην Α2. Η ομάδα της γειτονιάς των Στρατηγών έχει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ και επί σειρά ετών πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ιδιαίτερα χάρηκα για την συμμετοχή στους πανηγυρισμούς, δεκάδων μικρών αθλητών των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου. Συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητές και διοίκηση! Μεγάλη μου Τιμή που δώσαμε το κύπελλο μαζί με τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ,Παναγιώτη Φασούλα».

Σήμερα το πρωί καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ δεν αμέλησε να αναφερθεί στην επιτυχία της ομάδας του Παπάγου που τόση χαρά του πρόσφερε.

κλκλ

Γεωργιάδης

 

Τελευταία Νέα