Η Σερβία αποκτά το δικό της Σπίτι του Μπάσκετ

Η Σερβία αποκτά το δικό της Σπίτι του Μπάσκετ

Η Σερβία αποκτά το δικό της Σπίτι του Μπάσκετ

bet365

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας, Σάσα Ντανίλοβιτς ανακοίνωσε πως αναμένεται να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας.

Η Σερβία φιγουράρει στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης της FIBA ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς καλείται να οδηγήσει ξανά την εθνική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το προσεχές EuroBasket.

Στο μεταξύ, ο Σάσα Ντανίλοβιτς αναφέρθηκε στο μεγαλεπήβολο πλάνο της δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Σερβίας, όλων των ηλικιών.

Το project θα χρηματοδοτηθεί από την Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Νεότητας και Αθλητισμού ενώ ο Ντανίλοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα πάνε καλά... Είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι εργασίες θα προχωρήσουν τους επόμενους μήνες. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν 4-5 γήπεδα μπάσκετ μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ιατρικό κέντρο, χώρους αποθεραπείας γραφεία προπονητών...».

Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας πρόσθεσε όσον αφορά το Σπίτι του Μπάσκετ των Σέρβων: «Η αποκλειστική χρήση θα αφορά το μπάσκετ. Θα χρησιμοποιείται από όλες τις εθνικές ομάδες. Θα πραγματοποιηθούν επίσης διάφορα σεμινάρια προπονητών στον ίδιο χώρο».

 

Τελευταία Νέα