«Σχέδιο Βατούτιν για νέα ευρωπαϊκή λίγκα με ομάδες από Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία και... άφθονο χρήμα»

Newsroom
«Σχέδιο Βατούτιν για νέα ευρωπαϊκή λίγκα με ομάδες από Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία και... άφθονο χρήμα»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία, ο Αντρέι Βατούτιν επιθυμεί τη δημιουργία νέας ευρωπαϊκής λίγκας με τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων και με δέλεαρ τα πολλά χρήματα!

Από τη στιγμή που το μέλλον των ρωσικών ομάδων και στη νέα EuroLeague παραμένει αβέβαιο, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται έτοιμος να... πάρει την κατάσταση στα χέρια του, έχοντας στο μυαλό του τη δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Μεγάλο όπλο προκειμένου να δελεάσει τους συλλόγους είναι τα χρήματα, τα οποία θα είναι... πολλαπλάσια σε σχέση με αυτά που δίνει η EuroLeague.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Kurir» κάθε ομάδα θα έχει ως μπόνους συμμετοχής 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου θα αμείβεται με 4 εκατομμύρια ευρώ αντί του ενός εκατομμυρίου ευρώ που αντιστοιχεί στην EuroLeague. Το format αφορά πέντε ομάδες από τη Ρωσία, τέσσερις από την Τουρκία, τρεις από τη Σερβία, τρεις από την Ελλάδα και από μία από Ουγγαρία, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο.

Μάλιστα εξηγεί το ρεπορτάζ ότι η πρόσκληση έχει ήδη σταλεί σε Εφές και Φενέρμπαχτσε, όπως επίσης σε Γαλατασαράι, Γκαζιαντέπ και Νταρουσάφακα. Στην Ελλάδα υπάρχει το πλάνο για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ στο κάδρο έχουν μπει επίσης η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα