ΕΟΚ: Ο Άγγελος Τσαγκαράκης ανέλαβε την Εθνική ομάδα 3Χ3 (vid)

ΕΟΚ: Ο Άγγελος Τσαγκαράκης ανέλαβε την Εθνική ομάδα 3Χ3 (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΕΟΚ: Ο Άγγελος Τσαγκαράκης ανέλαβε την Εθνική ομάδα 3Χ3 (vid)

bet365

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης θα ενισχύσει το πρόγραμμα ανάπτυξης του 3Χ3 στην Ελλάδα που έχει εκπονήσει η ΕΟΚ, καθοδηγώντας την αντίστοιχη Εθνική ομάδα από τη θέση του προπονητή.

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης συμμετέχει από το 2012 σε διεθνείς διοργανώσεις 3Χ3 ως παίκτης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ναντ το 2017 με την εθνική Γαλλίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στα Τρίκαλα, την Κύμη και τον Ιωνικό, αναλαμβάνοντας πλέον την Εθνική ομάδα 3Χ3.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

O Άγγελος Τσαγκαράκης είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα 3Χ3 από τη θέση του προπονητή. Ο γεννημένος στη Γαλλία, με Έλληνα πατέρα τον Αντώνη Τσαγκαράκη, Άγγελος έχει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες από το άθλημα το οποίο πλέον είναι και Ολυμπιακό. Αυτές καλείται να μεταδώσει για να βοηθήσει στην υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης του 3Χ3 στην Ελλάδα που έχει εκπονήσει η ΕΟΚ.

Συμμετέχει από το 2012 σε διεθνείς διοργανώσεις ως παίκτης, έχοντας κατακτήσει με την Εθνική Γαλλίας και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ναντ το 2017 ενώ έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Shooting Contest τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Επαγγελματικό μπάσκετ έχει παίξει στην Α1 και Α2 Γαλλίας, όπως και στη χώρα μας με τα Τρίκαλα, την Κύμη και τον Ιωνικό.

Ο Τσαγκαράκης δήλωσε για τη θέση: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και την ΕΟΚ ως προπονητής της ομάδας 3Χ3. Σημαίνει πολλά για μένα να μοιραστώ το πάθος για το παιχνίδι και την εμπειρία που έχω από την ενασχόλησή μου με αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια. Η Ελλάδα έχει εκπληκτική μπασκετική κουλτούρα και ελπίζω όλοι να νιώσουν περήφανοι με αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για την τιμή που μου έκανε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα