Απίστευτο ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Έχω όνομα, έχω 61 τελικούς, βρες κάποιον με τόσους τελικούς»! (vid)

Απίστευτο ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Έχω όνομα, έχω 61 τελικούς, βρες κάποιον με τόσους τελικούς»! (vid)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε όταν ένας δημοσιογράφος του είπε πως ο Ερυθρός Αστέρας πάτησε την Παρτιζάν στον τελικό, χαρακτηρίζοντας τον Ζοτς ως «αποκαλούμενο κορυφαίο προπονητή στον κόσμο, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων»!

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τρόλαραν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από τον τελικό του σερβικού κυπέλλου όταν τον... αποθέωσαν την στιγμή που πήρε το ασημένιο μετάλλιο ωστόσο η συνέχεια δόθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά από τη βαριά ήττα της Παρτιζάν από τους «ερυθρόλευκους».

Ένας δημοσιογράφος, ο οποίος συστήθηκε στον Ζοτς ως ρεπόρτερ του σταθμού Radio Pirot, άρχισε την ερώτησή του λέγοντας: «Ο Ερυθρός Αστέρας σας πάτησε, ενώ είστε ο νούμερο 1 προπονητής στον κόσμο, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...».

Σε εκείνο το σημείο ο Ομπράντοβιτς τον διέκοψε: «Δεν ξέρω τι θες να πεις... Αν θέλεις να πεις κάτι, να το πεις! Έχω όνομα, έχω επώνυμο, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου! Για παράδειγμα, σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ο 61ος τελικός της καριέρας μου. Μόνο 61, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Από τη στιγμή που λες ότι είσαι δημοσιογράφος, βρες μου κάποιον με τόσους τελικούς»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα