«Πιθανή η αλλαγή έδρας και ημερομηνίας του Final Four της Euroleague»

Ευαγγελος Στελλάκης
«Πιθανή η αλλαγή έδρας και ημερομηνίας του Final Four της Euroleague»

bet365

Τόσο η διοργανώτρια πόλη του εφετινού Final 4 της Euroleague, όσο κι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του, μοιάζουν αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στον... αέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketnews.com, τόσο η τοποθεσία, όσο κι οι ημερομηνίες διεξαγωγής (27-29 Μαίου) του εφετινού Final 4 της Euroleague, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το Βελιγράδι (Stark Arena) να αντικαταστήσει το Βερολίνο (Mercedes-Benz Arena), γεγονός που θα επηρεάσει και τη χρονική στιγμή του διημέρου, λόγω της διαθεσιμότητας του γηπέδου.

Ως εκ τούτου το διάστημα 20-22 Μαίου μοιάζει το επικρατέστερο για την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, αλλά και του μικρού και του μεγάλου τελικού της Euroleague.

Ουσιαστικά πρόκειται, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ, για μια εβδομάδα νωρίτερα (20-22/5 αντί 27-29/5) σε σύγκριση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Αν και το Βερολίνο είχε πράγματι ανακοινωθεί ως έδρα του εφετινού Final 4, η κατάσταση με τον κορονοϊό και τα πρωτόκολλα στην γερμανική πόλη ενδέχεται να δημιουργήσει ζητήματα στις ομάδες και τους επισκέπτες, εξού κι η εξέταση εναλλακτικών από την διοργανώτρια αρχή.

Σημειώνεται δε πως αν όντως υπάρξει αλλαγή της έδρας, το Βερολίνο θα αναλάβει το επόμενο Final 4 της Euroleague, εκείνο δηλαδή της άνοιξης του 2023.

 

Τελευταία Νέα