Ο Μίλων στο πλευρό του Πανιωνίου για τις καταστροφές στην «Τέντα»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Μίλων στο πλευρό του Πανιωνίου για τις καταστροφές στην «Τέντα»

bet365

Ο Μίλων εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει τον Πανιώνιο ώστε να μην μείνουν δίχως ευκαιρία άθλησης τα παιδιά των υποδομών μπάσκετ των «κυανέρυθρων» έπειτα από τις καταστροφές που υπέστη το γήπεδο «Αργύρης Κορωναίος» εν μέσω της κακοκαιρίας.

Η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τη Δευτέρα 24/1 την Αττική προκάλεσε μεταξύ άλλων μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, η τέντα που καλύπτει το προπονητικό γήπεδο του μπάσκετ έχει υποστεί μεγάλη ζημιά ενώ και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις υπέστησαν σημαντικές φθορές. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν ο Μίλων στέκεται αρωγός στον Πανιώνιο όσον αφορά τη λειτουργικότητα των ακαδημιών των «κυανέρυθρων».

Η ανακοίνωση του Μίλωνα

«O AONΣ Μίλων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας της Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης του αθλητικού κινήματος όπως το αντιλαμβανόμαστε ήδη από την ίδρυση μας το 1928, πήρε πρωτοβουλία για τη στήριξη του γείτονα και φίλου σωματείου Πανιώνιου Γ.Σ.Σ.

Έπειτα από τις ζημιές που υπέστη το γήπεδο “Αργύρης Κορωναίος”, η γνωστή “τέντα” η διοίκηση του συλλόγου απέστειλε επιστολή στη διοίκηση του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. ώστε να γίνει προσπάθεια να βρεθούν λύσεις για την λειτουργικότητα των ακαδημιών μπάσκετ του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. και να εξετάσουμε πως μπορεί ο Μίλωνας να βοηθήσει πρακτικά παρότι οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Μίλωνα ήδη είναι ασφυκτικά γεμάτες με προπονήσεις και αγώνες όλων των τμημάτων που καλλιεργούμε.

Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή:

“Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά ήταν είναι και θα είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας της Νέας Σμύρνης και του αθλητικού κινήματος της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο και έπειτα από την πρόσφατη εξέλιξη και τις σοβαρές υλικές ζημιές που υπέστη από τη χιονόπτωση το γήπεδο μπάσκετ “Αργύρης Κορωναίος” στις εγκαταστάσεις σας, ο ΑΟΝΣ Μίλων δεν θα μπορούσε να σταθεί απλός παρατηρητής.

Με αίσθημα αλληλεγγύης και στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας των δυο συλλογών, δηλώνουμε παρόντες ώστε να συζητήσουμε μαζί σας, με τη διοίκηση του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. για την εξεύρεση πιθανών τρόπων ουσιαστικής συνδρομής και βοήθειας του ΑΟΝΣ Μίλων προς τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ώστε να μην μείνουν δίχως ευκαιρία άθλησης τα παιδιά των υποδομών μπάσκετ.

Να συζητήσουμε ουσιαστικά έστω και για λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τη λειτουργικότητα των ακαδημιών του Συλλόγου σας. Σε αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε σε συνάντηση ώστε να διερευνήσουμε τη μορφοποίηση αυτού του συντονισμού.

Η ιστορική πορεία του ΑΟΝΣ Μίλων ήδη από το 1928 είναι ταυτόσημη με την ίδρυση και την εξέλιξη της Νέας Σμύρνης, κινούμαστε πάντοτε με σεβασμό και ήθος σε κάθε επίπεδο, μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες διαχρονικά με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και ως ένας συλλόγος με ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το πλήγμα για εσάς.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να κινητοποιήσει και άλλους φορείς και να καταφέρουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Facebook Lpbasketball.gr

Τελευταία Νέα