ΕΟΚ: Στον «αέρα» το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό

Newsroom
ΕΟΚ: Στον «αέρα» το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό

bet365

Η ΕΟΚ κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του νέου διαδικτυακού περιοδικού της.

Το πρώτο τεύχος του νέου διαδικτυακού περιοδικού της ΕΟΚ είναι στον «αέρα». Αυτός είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η ΕΟΚ.

Με την προσπάθεια να έχει σαφή στόχευση, να ξεφεύγει από την ευρέως προβεβλημένη επικαιρότητα και να δίνει «βήμα» παρουσίασης σε διαφορετικές ιστορίες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα αναδείξουν πολλές από τις άγνωστες πτυχές του μπάσκετ.

Στο πρώτο τεύχος υπάρχουν μεγάλες αναφορές στην περιφέρεια, όπως τα Ιωάννινα και η Ξάνθη. Ενώ παράλληλα, φιλοξενείται θέμα με τις μητέρες του μπάσκετ Γυναικών, εκείνες που συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, ενώ έχουν αποκτήσει παιδιά.

Στα περιεχόμενα του τεύχους υπάρχει και η ξεχωριστή ιστορία της Ελληνίδας που κατέκτησε δαχτυλίδι στο WNΒΑ και ελάχιστοι το γνωρίζουν. Όπως και τα τρία αδέλφια συμπαίκτες δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όμως, υπάρχουν στην Ρόδο και παρουσιάζονται..

Τέλος, ο Κώστας Τσαρτσαρής αναλύει τη δημιουργίας ενός αποδοτικού αναπτυξιακού προγράμματος για το ελληνικό μπάσκετ. Σε αυτή ανατρέχει με σημαντικά ιστορικά ντοκουμέντα.

Η νέα προσπάθεια της ΕΟΚ θα είναι μηνιαία και το πρώτο τεύχος μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα