Λάζος: «Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος γιατί εδώ έχει ξύλο»! (vid)

Newsroom
Λάζος: «Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος γιατί εδώ έχει ξύλο»! (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε για την πυγμαχική πρεμιέρα του, εξηγώντας πως θα έχει και συνέχεια ενώ αναφέρθηκε στον Αντώνη Φώτση και την προοπτική να ανέβουν μαζί στο ρινγκ.

Το βράδυ της Κυριακής (19/12) τα φώτα στο κλειστό του Μετς ήταν στραμμένα πάνω στον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Τον βετεράνο σέντερ, ο οποίος ανέβηκε στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον έμπειρο και καταξιωμένο πυγχμάχο, Σωτήρη Αναστασόπουλο μπροστά στους παλιούς συμπαίκτες του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον Παναγιώτη Καυκή και τον κολλητό του, Αντώνη Φώτση.

«θα έχει συνέχεια! Μου άρεσε πάρα πολύ! Κατ' αρχάς, είναι πολύ ωραίο άθλημα. Έχει μεγάλη ένταση και ανταγωνισμό, καλή σωματική άσκηση, προπόνηση, πάθος και τεράστιο κίνητρο. Φαινόμουν χαλαρός! Από μέσα ήμουν σφιγμένος, είχα άγχος! Με τα πρώτα χτυπήματα έφυγε το άγχος, προσπάθησα να δουλέψω πόδια... Έχουμε ανέβει με τον Φώτση σε sparring. Ίσως κάποια στιγμή, όταν ωριμάσει και του φύγει ο φόβος, θα το κάνουμε και στα αλήθεια! Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος! Γιατί εδώ θα έχει ξύλο!» ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

 

Τελευταία Νέα