Ο Λάζος ανέβηκε στο ρινγκ και ήλθε ισόπαλος στο ντεμπούτο του στην πυγμαχία! (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Λάζος ανέβηκε στο ρινγκ και ήλθε ισόπαλος στο ντεμπούτο του στην πυγμαχία! (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανέβηκε στο ρινγκ του Boxing Prive και έδωσε τον πρώτο πυγμαχικό αγώνα του στο κατάμεστο Μετς όπου ήλθε ισόπαλος απέναντι στον γνωστό επαγγελματία πυγμάχο και πρώην πρωταθλητή Ελλάδας, Σωτήρη Αναστασόπουλο!

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποσύρθηκε από τα παρκέ το 2014 και το βράδυ της Κυριακής 19/12 έκανε και επισήμως... στροφή στην καριέρα του, δίνοντας τον πρώτο πυγμαχικό αγώνα του Boxing Prive!

Το Μετς γέμισε για τον αγώνα και χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν όλες τις μάχες των πυγμάχων, όπως και φυσικά εκείνον του βετεράνου σέντερ με τον γνωστό επαγγελματία πυγμάχο και πρώην πρωταθλητή Ελλάδας, Σωτήρη Αναστασόπουλο στο πιο... ψηλό δίδυμο στην ιστορία των αγώνων! Το ματς που ήταν ένα από τα main events της διοργάνωσης, έληξε ισόπαλο έπειτα από τρεις γύρους μέσα σε πανδαιμόνιο από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.

Στο γήπεδο βρέθηκαν οι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, στηρίζοντας τον πρώην συμπαίκτη τους στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, ενώ οι διοργανωτές είπαν πως του χρόνου θα προσπαθήσουνα φέρουν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη! Το event παρακολούθησε και από τον χώρο του ποδοσφαίρου ο Δημήτρης Σιόβας.

Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο κλειστό του Μετς, με τον κόσμο να ανάβει και καπνογόνα για να... σπρώξει τους αθλητές που πήραν μέρος στο λαμπερό event.

y

i

oo

 

Τελευταία Νέα