Πέθανε από κορονοϊό ο βοηθός προπονητή του Αιόλου Τρικάλων

Newsroom
Πέθανε από κορονοϊό ο βοηθός προπονητή του Αιόλου Τρικάλων

bet365

Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του προπονητικού επιτελείου του Αιόλου Τρικάλων, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 49 ετών. Αναβλήθηκε ο αγώνας με τους Τιτάνες Παλαμά για τη Β' Εθνική ενώ η ΕΟΚ έστειλε τα συλλυπητήριά της.

Ο 49χρονος Χρήστος Γκότας έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος, ωστόσο νόσησε και η κατάστασή του επιδεινώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε τα συλλυπητήριά της ενώ αναβλήθηκε ο αγώνας του Αιόλου Τρικάλων με τους Τιτάνες Παλαμά για τη Β' Εθνική, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (Κυριακή, 14/11).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Για το λόγο αυτό ο αγώνας του σωματείου με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (3ος Όμιλος), αναβάλλεται».

@Photo credits: Αίολος Τρικάλων

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα