Κάλινιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς με έκοψε για ηλίθιο λόγο»!

Κάλινιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς με έκοψε για ηλίθιο λόγο»!

Κάλινιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς με έκοψε για ηλίθιο λόγο»!

bet365

Ο Νίκολα Κάλινιτς κουβαλά ακόμα μέσα του το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, εξηγώντας πως δεν έχει πάρει ακόμα ουσιαστική απάντηση από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον λόγο που «κόπηκε» από την αποστολή της Σερβίας.

Οι Σέρβοι απέτυχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, δίχως να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μετάλλιο και τερματίζοντας στη 5η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-2.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Κάλινιτς δεν είχε συμπεριληφθεί στις επιλογές του τότε ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport klub, γύρισε τον χρόνο πίσω στο 2019.

«Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να γίνει στον Σάσα Τζόρτζεβιτς» ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής. Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν πήρα ουσιαστική απάντηση. Για να είμαι ειλικρινής, μου είπε έναν ηλίθιο λόγο, δεν ήταν ξεκάθαρος. Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τον λόγο. Δεν θυμάμαι ακριβώς, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο... Ότι, επί παραδείγματι "θέλω κάποιον άλλον στη θέση σου" ή "δεν μου αρέσει αυτό στο παιχνίδι σου". Καμία ουσία».

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα πανηγύρισε με την εθνική ομάδα το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

 

Τελευταία Νέα