Οι φίλαθλοι ψήφισαν την Ταουράσι ως την GOAT του WNBA (vid)

Οι φίλαθλοι ψήφισαν την Ταουράσι ως την GOAT του WNBA (vid)

bet365

H Νταϊάνα Ταουράσι ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως η κορυφαία αθλήτρια όλων των εποχών στην ιστορία του WNBA, κερδίζοντας την πρώτη θέση στη ψηφοφορία «Vote for the GOAT» που διεξήγαγε η λίγκα το προηγούμενο διάστημα!

H Νταϊάνα Ταουράσι είναι πια 39 ετών, συνιστώντας θρύλο του αμερικανικού μπάσκετ Γυναικών για τα επιτεύγματά της από το 2004, όταν έπαιξε για πρώτη φορά με τους Φίνιξ Μέρκιουρι, συνεχίζοντας στο top επίπεδο του αθλήματος.

Στο βιογραφικό της δεσπόζουν τρία πρωταθλήματα WNBA (2007, '09, '14), δυο τίτλοι WNBA Finals MVP (2009, '14), ένα βραβείο MVP WNBA (2009), δέκα συμμετοχές σε All-Star Game και ισάριθμες παρουσίες στην All-WNBA First Team. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται φυσικά τα πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια με την Team USA που «τρέχει» ένα ζηλευτό σερί από τους Αγώνες της Αθήνας ως αυτούς του Τόκιο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Ταουράσι ψηφίστηκε ως GOAT του WNBA στη ψηφοφορία που διενήργησε η λίγκα, αφήνοντας πίσω της τις Σου Μπερντ, Μάγια Μουρ, Κάντας Πάρκερ και Σίνθια Κούπερ.

 

Τελευταία Νέα