ΓεροΓιοβάισα: Για ταμείο... όλο ευθεία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Για ταμείο... όλο ευθεία
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρ και ο γεροΓιοβάισα έχει... ξεχωρίσει τα σημεία που θα σας στείλουν ταμείο.

Γεια σας φίλοι μου.

Δεν γίνεται να υπάρχει αγωνιστική Euroleague και να λείπει ο λάτρης της βότκας. Για άλλη μια σεζόν θα σας κρατώ συντροφιά, αρκεί να μην πάθω τίποτα από τις αμετρητες κατάρες που μου ρίχνετε όταν... πάμε όλοι μαζί στον κουβά. Γίνονται και αυτά, άνθρωποι είμαστε. Αν κάναμε πάντα το απόλυτο, θα ήμασταν στα Μπόρα-Μπόρα και θα πίναμε κοκτέιλ.

Στο θέμα μας τώρα. Έχω τσεκάρω το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime). Η αλήθεια είναι πως καμιά από τις δύο ομάδες δεν εμπνέουν σιγουριά στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρόλα αυτά ανέκαθεν το ΟΑΚΑ έδινε άλλο αέρα στους... πράσινους. Δεν γνωρίζω αν θα νικήσουν τους Τούρκους γιατί λείπει πολύ και ένας οργανωτής γκαρντ, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως θα είναι κοντά στο σκορ. Και αν χάσουν, αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα.

O άσσος του Παναθηναϊκού με 6.5 δίνεται στο 1.72 και αποτελεί ιδανική επιλογή, αφού προσφέρει και την κατάλληλη κάλυψη στην ήττα με μικρή διαφορά των πράσινων.

Πάμε και στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Ζενίτ. Οι Λιθουανοί αύξησαν το μπάτζετ τους πριν λίγο καιρό και δείχνουν να ανεβάζουν τις φιλοδοξίες τους για τη φετινή Euroleague. Έχουν το άρωμα του ΝΒΑ που τις δίνει ο Εμάνουελ Μούντιε και θεωρώ πως οι Ρώσοι δεν θα έχουν τόσο εύκολο δουλειά. Με δελεάζει ο άσσος με ένα μικρό handicap, αφού πάντα οι Λιθουανοί είναι δυσκολοκατάβλητοι στην έδρα τους.

Ο άσσος με +7.5 προσφέρεται στο 1.67 και δεν θα πρέπει να αφήσουμε το... δωράκι να ξεγλιστρίσει μέσα από τα χέρια μας.

Δυαδούλα για σήμερα για να μην ξανοιχτούμε και πολύ. Λίγα και καλά. Αύριο θα σας έχω πιο γεμάτα πράγματα. Καλή τύχη σε όλους και μακριά από τον κουβά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα