ΕΣΚΑ: Παραιτήθηκε, λόγω ΕΟΚ, ο Βασίλης Ντάκουρης

Newsroom
ΕΣΚΑ: Παραιτήθηκε, λόγω ΕΟΚ, ο Βασίλης Ντάκουρης

bet365

Ο Βασίλης Ντάκουρης δήλωσε την παραίτησή του τόσο από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑ, όσο και από το Δ.Σ. της Ένωσης.

Ο Βασίλης Ντάκουρης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑ. Η απόφασή του έμοιαζε μονόδρομος, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ειδικού Γραμματέα στην ΕΟΚ, από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στην επιστολή του, ο Ντάκουρης αναφέρει την επιθυμία του να μην συγκεντρώσει υπερεξουσίες, κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και στις Γενικές Συνελεύσεις και γι' αυτό το λόγο, δεν θα συνεχίσει στα καθήκοντά του στην ΕΣΚΑ.

Στις εκλογές της 28ης Ιουνίου, ο Ντάκουρης (με τη στήριξη του νέου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου) βρέθηκε στη 2η θέση της ψηφοφορίας, χάνοντας την προεδρία για μόλις 4 ψήφους (36 έναντι 32).

Η επιστολή του Βασίλη Ντάκουρη:

Αγαπητέ κ. πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής

Κατά το παρελθόν, έχω διατυπώσει την άποψη πως στις Γενικές Συνελεύσεις των Ενώσεων είναι σημαντικό και σκόπιμο να συζητηθεί το θεσμικό ασυμβίβαστο μεταξύ θέσεων, μέλους ΔΣ ένωσης και μέλους ΔΣ της ΕΟΚ και ιδιαίτερα μεταξύ θέσεων των μελών των Προεδρείων τους, είτε για λόγους σύγκρουσης συμφερόντων, είτε για λόγους υπερσυγκέντρωσης εξουσιών, είτε για λόγους έλλειψης χρόνου.

Με την πεποίθηση αυτή και ως Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ από τις 14 Σεπτεμβρίου για θέματα οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης, νιώθω την ανάγκη να σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ.

Ως Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ για περίπου δύο μήνες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους σας, όπως και τα στελέχη του διοικητικού προσωπικού, τόσο για την εμπιστοσύνη, όσο και για την πολύ καλή συνεργασία.

Μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα όλοι μαζί να προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις όχι μόνο για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων ζητημάτων, αλλά και για σημαντικά θέματα όπως η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ των αποφάσεων του ΔΣ, η ανάρτηση των μηνιαίων εσόδων-εξόδων, η συγκρότηση και η λειτουργία εξειδικευμένων επιτροπών για την εύρυθμη λειτουργία της ένωσης και για την αύξηση της αποδοτικότητάς της κα.

Είμαι σίγουρος πως η μεγαλύτερη Ένωση στην Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της μαζί με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της για όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των δράσεών της. Στις προσπάθειες αυτές θα είμαι πάντα αρωγός, όπως με την συμμετοχή μου ως εθελοντής στην Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης και στην Επιτροπή Σύνταξης Κανονισμών, Κωδίκων Δεοντολογίας και τροποποίησης του Καταστατικού.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ντάκουρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα