Η εντυπωσιακή ανακαίνιση στο κλειστό της Γλυφάδας! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η εντυπωσιακή ανακαίνιση στο κλειστό της Γλυφάδας! (pics)

bet365

Το κλειστό της Γλυφάδας, ένα από τα παλαιότερα κλειστά γήπεδα στην Αττική που κατασκευάστηκε το 1970, ανακαινίστηκε και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» κατασκευάστηκε το 1970 και έως το 1985 χρονιά που κατασκευάστηκε το ΣΕΦ, υπήρξε το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο στην Αττική.

Το 1975 φιλοξένησε τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο απέναντι στην ΑΕΚ ενώ υπήρξε έδρα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, της Εθνικής ομάδας και των «ερυθρόλευκων», τη σεζόν 2001-02.

Ο Δήμος Γλυφάδας το ανακαίνισε φέτος και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε με μήνυμά του στα social media.

«Αυτό που βλέπετε δεν είναι ούτε γήπεδο του NBA, ούτε της Ευρωλίγκας. Είναι το αποτέλεσμα μιας ακόμα μεγάλης προσπάθειας, που οδήγησε στη ριζική ανακαίνιση του ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας". Ένα στολίδι για τον αθλητισμό στη Γλυφάδα μας, για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι. Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80 (όταν φτιάχτηκε το ΣΕΦ) το ΔΑΚ Γλυφάδας ήταν το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο στην Αττική. Από τότε δεν ανακαινίστηκε ποτέ !

Μεθοδικά και επίμονα, όπως σε όλα μας τα έργα, το βάλαμε μπροστά: Σοβαρές μελέτες, υψηλές προδιαγραφές, διεθνής διαγωνισμός, πολύμηνες εργασίες. Το αποτέλεσμα; Όλα καινούργια: Το παρκέ, ο φωτισμός, τα αποδυτήρια, οι κερκίδες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός. Μέχρι και το διχτάκι της μπασκέτας! Τα πάντα. Ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη για τον συντονισμό, τον Διευθυντή μας και βετεράνο καλαθοσφαιριστή Γιάννη Παραγυιό και τον Προϊστάμενο αθλητισμού Ιάκωνο Κικιανή. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα κάνουμε μια μεγάλη εκδήλωση για να γιορτάσουμε το νέο, ουσιαστικά, κλειστό μπάσκετ της πόλης μας. Θα δώσουμε και κομμάτια που φυλάξαμε από το παλιό παρκέ, στο οποίο έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι σπουδαίοι. Εντός των ημερών, το καινούργιο μας γήπεδο παραδίδεται στους πολίτες, στα παιδιά και στους αθλητικούς συλλόγους.

Καλοτάξιδο»

2 3

4

5

6

7

8

@Photo credits: Γιώργος Παπανικολάου FACEBOOK
 

Τελευταία Νέα