Πάσπαλι: «Εγώ ειδοποίησα τον Πόποβιτς για την απώλεια του Ίβκοβιτς»

Newsroom
Πάσπαλι: «Εγώ ειδοποίησα τον Πόποβιτς για την απώλεια του Ίβκοβιτς»

bet365

Ο Ζάρκο Πάσπαλι αποκάλυψε πως εκείνος ενημέρωσε τον Γκρεγκ Πόποβιτς για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς υπήρξε στενός φίλος του Ντούσαν Ίβκοβιτς και όπως ήταν λογικό, συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του, αποχαιρετώντας τον με γραπτή του δήλωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο εμβληματικός Ντούντα «είχε προσωπικότητα μεγαλύτερη από την ζωή και ήταν ένας εξαιρετικός δάσκαλος του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο Ζάρκο Πάσπαλι αποκάλυψε πως εκείνος ενημέρωσε τον Πόποβιτς για την απώλεια του Ίβκοβιτς: «Το είδα στην τηλεόραση. Για μερικούς ανθρώπους, έχω την αίσθηση ότι θα είναι για πάντα μαζί μας. Ήταν ένα σοκ. Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά πίστευα ότι θα τα ξεπεράσει και θα είναι πάλι κοντά μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη» ανέφερε αρχικώς στο «MaxBet radio».

Όσον αφορά τις σχέσεις του Ντούντα με τον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, είπε: «Μπορεί να γνωρίζονταν οι δυο τους, πριν γνωρίσω εγώ τον Πόποβιτς. Δεν είμαι σίγουρος. Εγώ ξύπνησα τον Γκρεγκ στις 5:00 τα ξημερώματα για να του πω ότι πέθανε ο Ντούντα».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα