Ολυμπιακός: «Ο φάρος της απαξίωσης του μπάσκετ έσβησε οριστικά»

Ολυμπιακός: «Ο φάρος της απαξίωσης του μπάσκετ έσβησε οριστικά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: «Ο φάρος της απαξίωσης του μπάσκετ έσβησε οριστικά»

bet365

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των εκλογών στην ΕΟΚ.

Ο Bαγγέλης Λιόλιος είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποτελεί παρελθόν μετά από δεκαετίες και ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε με επίσημο τρόπο στο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.Η ανακοίνωση αναφέρει, «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED