Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζουν να στηρίζουν το Ε.Σ.Υ. & τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζουν να στηρίζουν το Ε.Σ.Υ. & τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Newsroom
Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζουν να στηρίζουν το Ε.Σ.Υ. & τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, ακολουθώντας το όραμά τους για έμπρακτη υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, παραμένουν αρωγοί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε συνέχεια της σειράς αγώνων ”bwin Monday Night Game Against Covid-19”, οι οποίοι διεξήχθησαν την προηγούμενη σεζόν για την αντιμετώπιση της πανδημίας και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το με επιτυχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το “bwin Tournament against Covid-19”!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, με τη συμμετοχή των Μονακό, Περιστερίου και Λαυρίου, στο οποίο ο στόχος των ομάδων ξεπερνούσε τη νίκη: Ήταν η υποστήριξη, για μια ακόμα φορά, σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο

Στο πλαίσιο της δράσης, ενισχύθηκε το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού 4 Γενικών Νοσοκομείων της χώρας, με απαραίτητο υγειονόμο υλικό (ιατρικές μάσκες μιας χρήσης, αντισηπτικά και ιατρικά γάντια μιας χρήσης) καθώς και με τεχνολογικό εξοπλισμό. Τα νοσοκομεία είναι τα:
Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο "Αμαλία Φλέμινγκ"
Γενικό Νοσοκομείο Αττικής KAT
Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών "Καραμανδάνειο"
Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

bwin tournament
Γιάννης Καποδίστριας (Managing Director bwin),  Ζωή Ρακοπούλου (Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο «Αμαλία Φλέμινγκ»), Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός)

Με τις δράσεις των “bwin Monday Night Game Against Covid-19” που προηγήθηκαν, η bwin και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός πρόσφεραν περισσότερους από δύο τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, σε συνολικά 10 νοσοκομεία. Πλέον, μετά και τη διεξαγωγή του “bwin Tournament against Covid-19”, τα νοσοκομεία που έχουν ενισχυθεί φτάνουν τα 14!

bwin tournament1
Γιάννης Καποδίστριας (Managing Director bwin), Ευτυχία Καπάτου (Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών), Κώστας Παπανικολάου

Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που έχει αποδεχθεί δεκάδες φορές τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους και δεσμεύονται να συνεχίσουν τον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

bwin tournament2
Κωνσταντίνος Εφραιμίδης (CSR Manager bwin), Παναγιώτης Γιαννόπουλος (Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΚΑΤ), Γιώργος Πρίντεζης

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin, εντάσσεται στους Στόχους: 3 - Καλή Υγεία & Ευημερία και 17 -Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το Κοινωνικό Αποτύπωμα της bwin μπορείτε να βρείτε στο: https://bwincares.gr/

bwin tournament3
Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος (Sponsorship Manager bwin), Αθανάσιος Φίλιας (Επιμελητής Α΄Παιδιατρικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας «Καραμανδάνειο»), Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός)


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Τελευταία Νέα