ΕΟΚ σε Λιόλιο: «Κανείς δεν μπορεί να αλλοιώσει τη διαδρομή του Βασιλακόπουλου»

Gazzetta team
ΕΟΚ σε Λιόλιο: «Κανείς δεν μπορεί να αλλοιώσει τη διαδρομή του Βασιλακόπουλου»

bet365

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ απάντησε στην επιστολή του Βαγγέλη Λιόλιου περί απάθειας της Ομοσπονδίας σε σοβαρά προβλήματα, με αφορμή το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα», Βαγγέλης Λιόλιος επιτέθηκε στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ και εκδήλωσε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει επαφές με την Γ.Γ.Α. ώστε να ορίσουν από κοινού τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων.

Από την πλευρά της η ΕΟΚ απάντησε στον υποψήφιο για την προεδρία της Ομοσπονδίας, κατηγορώντας τον για συκοφαντική προσπάθεια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ. και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα , την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED