Εκλογές ΕΟΚ: Ανακηρύχθηκαν οι υποψηφιότητες, αποχαιρέτησε ο Βασιλακόπουλος

Αντώνης Καλκαβούρας
Εκλογές ΕΟΚ: Ανακηρύχθηκαν οι υποψηφιότητες, αποχαιρέτησε ο Βασιλακόπουλος

bet365

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που είχε ως θέμα την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, με τους Βασιλακόπουλο, Γολέμη και Τσαγκρώνη να δηλώνουν πως θα είναι και το τελευταίο της δικής τους θητείας.

Την μικρότερη δυνατή διάρκεια είχε το πολυαναμενόμενο Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, στο πλαίσιο του οποίου εγκρίθηκαν οι 45 υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου, με τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο να παίρνει πρώτος τον λόγο να καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη και να ανακοινώνει ότι αυτό ήταν και το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της θητείας του.

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ δήλωσε αδιάθετος και έδωσε τον λόγο στους κ.κ. Γολέμη και Τσαγκρώνη, οι οποίοι με την σειρά τους αποχαιρέτησαν τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ημέρα των εκλογών. «Ελπίζουμε να τα πούμε στις 12 Σεπτέμβρη!», είπαν με ένα στόμα ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας ορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης της ομοσπονδίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά.

Επόμενο βήμα θα είναι η επίδοση - από πλευράς προσωρινής διοίκησης - του επικυρωμένου εκλογικού καταλόγου (με 556 σωματεία) στην Εφορευτική Επιτροπή την ερχόμενη Παρασκευή (03/09), η οποία είναι πιθανό να συνοδεύεται με παράλληλο αίτημα να ενταχθούν σε αυτόν τα 48 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο και που θα έχουν αποκτήσει (βάσει δικαστικής απόφασης) δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που η Εφορευτική Επιτροπή δεν το κάνει δεκτό και επιμείνει να τρέξει την εκλογική διαδικασία με τα 556 σωματεία του εκλογικού καταλόγου, τότε αναμένονται ενστάσεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν νέα αναβολή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED