Η θητεία του Σαμάρντο Σάμιουελς στην Ολλανδία τελείωσε, προτού καν αρχίσει!

Ευαγγελος Στελλάκης
Η θητεία του Σαμάρντο Σάμιουελς στην Ολλανδία τελείωσε, προτού καν αρχίσει!

bet365

Ο πολύπειρος πρώην παίκτης του Πανιωνίου είχε ανακοινωθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την ολλανδική Λέιντεν, αλλά ένα αξεπέραστο εμπόδιο οδήγησε τις δύο πλευρές σε πρόωρο διαζύγιο.

Προ είκοσι ημερών, η Λέιντεν ολοκλήρωνε μια σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα του ολλανδικού μπάσκετ, καθώς γνωστοποιούσε πως είχε συνάψει συμφωνία για ένα χρόνο με τον Σαμάρντο Σάμιουελς. Τον 32χρονο Τζαμαϊκανό σέντερ με θητεία τριών σεζόν και 74 αγώνων στην EuroLeague, με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο.

Ωστόσο, προέκυψε πως γραφειοκρατικοί λόγοι θα καθυστερούσαν σημαντικά την έκδοση άδειας εργασίας του παίκτη στη χώρα, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να αποφασίσουν από κοινού να διακόψουν τη συμφωνία τους και να μην καταθέσουν το συμβόλαιο του βετεράνου αθλητή.

Έτσι, ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου, βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας, βλέποντας το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της καριέρας του να τελειώνει, προτού καν αρχίσει.

Μετά την παρουσία του στην Basket League τη σεζόν 2019-20 με τους κυανέρυθρους, ο Σάμιουελς περιηγήθηκε σε Ροάν, Μακάμπι Χασαρόν και Χάποελ Χάιφα, έχοντας χάσει εδώ και κάποια χρόνια την επαφή του με το κορυφαίο επίπεδο της Γηραιάς Ηπείρου.

 

Τελευταία Νέα