Φασούλας: «Ο Γκάλης είναι ήδη επίτιμος πρόεδρος, κάνει ένα δώρο στο μπάσκετ» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Φασούλας: «Ο Γκάλης είναι ήδη επίτιμος πρόεδρος, κάνει ένα δώρο στο μπάσκετ» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, μίλησε για την κίνηση να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, την επομένη των εκλογών, τονίζοντας ότι ο Νικ είναι ήδη (επίτιμος) πρόεδρος, αφού δεν θα υπάρξει Δ.Σ. που δεν θα τον αποδεχτεί.

Τα πάντα κινήθηκαν γύρω από τον Νίκο Γκάλη. Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στο Mega για την επιλογή του να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γκάλης είναι μία οικουμενική λύση, ενώ θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως επίτιμος, αφού «δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου».

«Ο Γκάλης είναι ένα σύμβολο για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει μία ουσιαστική παρέμβαση. Ο Νίκος είναι ήδη πρόεδρος, δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου.

Συμβολίζει την ανάταση του χώρου και την οικουμενικότητα που θέλουμε να δώσουμε στην επόμενη μέρα του μπάσκετ. Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ενέργεια του 1987, την εσωστρέφεια και ο Νίκος Γκάλης είναι το πιο οικουμενικό πρόσωπο που υπάρχει. Αυτή θα ήταν η πρότασή μου για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Είμαστε η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχουμε κάνε εκλογές. Ο Νίκος Γκάλης κάνει ένα δώρο στο ελληνικό μπάσκετ», τόνισε ο Φασουλας.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED