Σε ομάδα της Ισλανδίας συνεχίζει ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Ευαγγελος Στελλάκης
Σε ομάδα της Ισλανδίας συνεχίζει ο Φώτης Λαμπρόπουλος

bet365

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος συμφώνησε με την Νιάρδβικ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του «πολυταξιδεμένου» βετεράνου ψηλού, ο οποίος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ισλανδία με τη φανέλα της 17 φορές εγχώριας πρωταθλήτριας, Νιάρδβικ.

Μάλιστα, ο Λαμπρόπουλος θα ενταχθεί σε ένα αρκετά κλειστό γκρουπ Ελλήνων που έχουν παίξει μπάσκετ στην εν λόγω χώρα, μαζί με τους Κώστα Τσαρτσαρή, Μιχάλη Λιάπη, Αντώνη Μούμογλου και Θανάση Σπυρόπουλο που είχαν βιώσει αντίστοιχη εμπειρία.

Ο 38χρονος φόργουορντ (2.06μ.) έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί σε Ισπανία, Ιταλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Κατάρ. Πέρσι ήταν μέλος της Αλ Σάντ στην Ντόχα, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Βασιλειάδη.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί για περίπου τέσσερά χρόνια, πιο πρόσφατα με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2019-20, ενώ παλαιότερα πέρασε από τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Αρκαδικό, τον Ηρακλή και την ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές στην Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα